Društvo

Banjaluka: Pet novinarskih ekipa u trci za tron (FOTO)

Banjaluka: Pet novinarskih ekipa u trci za tron (FOTO)
Banjaluka: Pet novinarskih ekipa u trci za tron (FOTO)

BANJALUKA - Pored ekipe "NES Radija" koju čine i novinari portala "Nezavisnih novina", u finale takmičenja u kuglanju plasirali su se još kolege iz "Glasa Srpske", "Euro Blica", "RTRS-a" i "Elta TV-a".

Polufinalno takmičenje u organizaciji Kluba novinara Banjaluka održano je sinoć u "Bowling klubu" u banjalučkoj Robnoj kući "Boska".

Ekipi "Nezavisnih novina" nije bilo dovoljno 599 osvojenih bodova za ulazak u finale, te su u ovom polufinalnom takmičenju završili na šestom mjestu.

Pored njih u finale nisu prošli još ekipe "BHT"-a, "Portparoli", "ATV-Snimatelji" i "Radio RS", ali su svakako pokazali dobre kuglaške vještine i elan.

Učesnici kažu da je konkurencija bila jaka, zbog čega ni takmičarskog duha nije manjkalo, a ekipe su imale i svoje vijerne navijače koje su ih bodrile da prođu u finalni krug.

Iako će najbolje kuglaške ekipe predstavnika sedme sile na kraju osvojiti pehare, cilj svega jeste zapravo odmor od stresnog posla i druženje sa kolegama iz drugih redakcija.

Kuglanje koje objedinjuje sport i zabavu je i pravi izbor za bijeg od stresne svakodnevice.

Finale turnira zakazano je za 24. novembar u Bowling klubu kada ćemo saznati koje novinarske ekipe će biti pobjednici kuglaškog takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije