Društvo

Đaci nasamarili profesora koji im je slao svoje nage fotografije

Đaci nasamarili profesora koji im je slao svoje nage fotografije
Đaci nasamarili profesora koji im je slao svoje nage fotografije

DOBOJ - Kako stvari stoje, profesor dobojske Saobraćajne i elektro-škole, tridesettrogodišnji S. B. neće krivično odgovarati zbog toga što su prošle nedelje njegove eksplicitne fotografije preplavile društvene mreže i medije.

Dosadašnja istraga nije potvrdila sumnje dela javnosti da je profesor fotografije svog nagog tijela slao maloljetnoj učenici. Prema njegovom iskazu, direktoru škole Spasoju Vasiljeviću i inspektorima CJB, on je od djevojke sa kojom se na “Fejsbuku” dopisivao tražio i na uvid dobio ličnu kartu, prije nego što je otpočela prepiska sa lascivnim sadržajem i golišavim fotografijama. Djevojka je, po ličnoj karti, imala 29 godina, prenose Novosti.

Prema saznanjima Novosti, ta “djevojka” je, zapravo, grupa dokonih učenika koji su, znajući sklonosti profesora ka avanturizmu i poznatog po priličnoj naivnosti, riješili da se sa njim poigraju.

“Navukli” su ga na priču o djevojci zainteresovanoj za avanturu. Međutim, očigledna je namjera učenika bila i da ga diskredituju iz njima znanih razloga, tako da je na kraju krajeva profesor imao najviše štete.

(Novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije