Društvo

Oblačno i sparno sa temperaturama do 36 stepeni

Oblačno i sparno sa temperaturama do 36 stepeni
Oblačno i sparno sa temperaturama do 36 stepeni

BANJALUKA – Danas prije podne u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom prije podneva postepeno smanjenje oblačnosti i sunčanije.

U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, povećanjem oblačnosti sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom, u jugoistočnim područjima, višim područjim Hercegovine i ponegdje u centralnim djelovima. Uz kišu moguća je i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, a na momente i pojačan sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 15 do 20, na jugu od 21 do 25, a najviša dnevna od 27 do 32, na jugu od 33 do 36 stepena.

Petak - umjereno do pretežno oblačno vrijeme i nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom tokom poslijepodneva, uglavnom u centralnim, jugoistočnim i jugozapadnim područjima Bosne, kao i na sjeveru i istoku Hercegovine. Jutarnja temperatura od 14 do 21, na jugu od 19 do 25, a najviša dnevna od 30 do 36 stupnjeva.

Subota - prije podne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom prije podneva postepeno smanjenje oblačnosti i sunčanije. Tokom dana, razvojem oblačnosti, nestabilno uz kišu, pljuskove i grmljavinu. Jutarnja temperatura od 15 do 21, na jugu od 21 do 25, a najviša dnevna od 29 do 35.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije