Društvo

Oblačno uz kišu i snijeg, temperatura do 15 stepeni

Oblačno uz kišu i snijeg, temperatura do 15 stepeni
Oblačno uz kišu i snijeg, temperatura do 15 stepeni

BANJALUKA - Danas se u Bosni i Hercegovini prije podne očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ranim jutarnjim satima u Hercegovini, istoku, jugoistoku Bosne i Krajni lokalno slaba kiša, a na planinama i slab snijeg.

U ostalim djelovima uglavnom bez padavina. Poslije podne jače naoblačenje će do kraja dana ili u večernjim satima u većini područija usloviti kišu.

Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni, a u sjevernim djelovima slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu od 6 do 11, a najviša dnevna od 6 do 12, a u sjevernim i sjeveroistočnim djelovima do 15 stepeni.

Utorak- umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokoma dana, povremeno slabe kiše može biti na jugu, jugozapadu i u centralnim djelovima. Krajem dana kiša se očekuje i na sjeveru Bosne, a na planinama i slab snijeg. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu od 3 do 8, a najviša dnevna od 6 do 12.

Srijeda- umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U planinskim područjima na istoku moguća je pojava slabog snijega. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu od 4 do 8, a najviša dnevna od 6 do 11, na jugu 13.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije