Društvo

SIMPO: Proljećni popusti od 10% do 20% na namještaj i dušeke

SIMPO: Proljećni popusti od 10% do 20% na namještaj i dušeke
Foto: Ustupljena fotografija | SIMPO: Proljećni popusti od 10% do 20% na namještaj i dušeke

Iskoristite proljećne dane za uređenje vašeg doma i izaberite Simpo namještaj koji je prilagođen vašim potrebama i stilu. Sklop tradicije duge 60 godina i modernog dizajna stvorili su komade namještaja savršene udobnosti, funkcionalnosti i estetike u kojoj će svi članovi vaše porodice beskrajno uživati. Kada tome dodate sjajne gotovinske popuste od 10% do 20% na kompletan asortiman namještaja i dušeka, imaćete dobitnu kombinaciju.

Posjetite  Simpo salone jer ćete u njima pronaći sve što vam je potrebno, od udobnih garnitura u koži i štofu, modernih dnevnih boravaka, trpezarija, spavaćih i dječijih soba, do dušeka i raznovrsnog komadnog namještaja koji ćete sa lakoćom uklopiti u vaš enterijer. Kod nas ćete pronaći bogatu ponudu različitih stilova. Od mimimalističkih, koje se jednostavno uklapaju u svaki prostor, preko praktičnih i modernih koje možete koristiti i za spavanje, sa podesivim glavonaslonima ili sa “sofa bed” mehanizmom koji omogućava jednostavno rasklapanje garniture i njeno transformisanje u lažaj za spavanje a udobnim dušekom.

Ove godine je naša kolekcija inspirisana prirodom i svjetskim modnim trendovima,  sa velikom primjenom drveta  izražene teksture i neutralnih tonova. Štofovi su sa finim mekanim teksturama kao što su bukle i druga tkanja. Nasuprot neutralnim tonovima kao kontrast dominira   narandžasta boja koja se kao glavni akcenat provlači u najrazličitijim nijansama od i skladno kombinuje sa neutralnim tonovima i drvenim elementima.   Fotelje, trpezarijske stolice i ukrasni dekorativni jastuci u ovim privlačnim nijansama daju novi doživljaj prostoru šireći pozitivnu atmosferu. SIMPO je prepoznatljiv po sastavnim i  ugaonim garniturama.

Pronađite inspiraciju u Simpo ponudi i napravite izbor koji će vaš dom učiniti posebnim, modernijim i ljepšim. Ne propustite ovu priliku proljećnih popustaa i kupite željene komade namještaja po najpovoljnijim cijenama.

Sva roba kupljena u Simpu čija je vrijednost preko 400 KM prevozi se besplatno do 30 km od salona, dok je montaža besplatna za svu robu bez obzira na njenu vrijednost.

Simpo saloni se nalaze na sljedećim adresama:

Banja Luka - Knjaza Miloša 3

Banja Luka - Jovana Dučića 25 (u krugu Čajaveca)

Istočno Sarajevo - Lukavica - TC Tom II

Bijeljina - Stefana Dečanskog 235

Sarajevo - Trg Solidarnosti 4 - TC Mercator

Doboj - Cara Dušana 18 LD3

Brčko - Banjalučka 49

Gradiška - Gavrila Principa bb

Prijedor - Kralja Petra I Oslobodioca bb

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije