Društvo

U subotu sunčano i malo toplije

U subotu sunčano i malo toplije
Foto: Pixabay | U subotu sunčano i malo toplije

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH u subotu se očekuje pretežno sunčano i malo toplije vrijeme, uz dnevni razvoj oblačnosti i moguću slabu kišu ponegdje.

U ranijim jutarnjim časovima uz rijeke i po kotlinama moguća je magla, dok se tokom noći i jutra na nedjelju očekuje porast oblačnosti, prvo na zapadu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren sjeverni vjetar, a u Hercegovini slaba do umjerena bura, povremeno pojačana.

Јutarnja temperatura vazduha iznosiće od sedam do 13, u višim predjelima od pet, a dnevna od 20 do 26, u višim predjelima od 15 stepeniCelzijusovih .

U Srpskoj i FBiH danas preovladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme, lokalni pljuskovi su registrovani u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima, a u Hercegovini je preovladavalo sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica tri, Han Pijesak 11, Kalinovik 12, Kneževo, Sokolac i Čemerno 13, Sarajevo 14, Srebrenica 15, Gacko 16, Drinić 17, Zvornik, Višegrad, Rudo i Foča 18, Mrkonjić Grad 19, Doboj i Ribnik 20, Banjaluka, Bijeljina, Bileća i Srbac 21, Prijedor, Trebinje i Novi Grad 23, Mostar 24 i Neum 26 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije