Ex -Yu

Bandić volontiranjem želi biti koristan zajednici

Bandić volontiranjem želi biti koristan zajednici
Bandić volontiranjem želi biti koristan zajednici

GUNJA - Među volonterima zagrebačkog Crvenog križa, koji su u srijedu podijelili 500 božićnih i novogodišnjih poklon paketića djeci iz sela županjske Posavine stradalim od poplave, bio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je novinarima izjavio da na taj način "želi biti koristan zajednici".

Budući da mu je Županijski sud u Zagrebu zabranio da obavlja dužnost gradonačelnika, Bandić je rekao da se "uvijek nađe načina kako čovjek može biti koristan zajednici".

"Nikada u životu nisam se želio osjećati kao parazit, da primam platu na račun društva, a ništa ne radim. Na ovaj način, kao volonter Crvenog križa, makar ću dio dobroga vratiti zajednici", kazao je Bandić dodavši da je Crvenom krstu na raspolaganju 24 sata.

Po njegovim riječima, bolji primjer početka volonterskog angažmana od dostave poklon paketića djeci poplavljenih područja nije mogao

poželjeti.

Takođe je poručio da će zajedno s pravnim timom dokazati svoju nevinost.

"Istina je spora ali dostižna. S distance od dva mjeseca mogu reći da ću zajedno s odvjetničkim timom dokazati svoju nevinost jer nikoga nisam ubio, od nikoga nisam ništa ukrao, nikome nisam ništa oteo, a živom čovjeku se sve dogodi", rekao je Bandić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije