Ex -Yu

Dodik: Republika Srpska je uvijek ponosna kada Srbija gradi

Dodik: Republika Srpska je uvijek ponosna kada Srbija gradi
Foto: Tanjug | Dodik: Republika Srpska je uvijek ponosna kada Srbija gradi

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je Republika Srpska uvijek ponosna kada Srbija nešto gradi, jer to doživljava kao nešto svoje.

"I na ovom stadionu, kada se on izgradi, mnogi naši ljudi iz Republike Srpske doći će ovde da navijaju za našu reprezentaciju", izjavio je Dodik na ceremoniji polaganja kamena temeljca za Nacionalni fudbalski stadion u Surčinu.

Ocijenio je da u teškim i izazovnim vremenima i složenim političkim okolnostima Srbija pokazuje sposobnost da ide dalje i da gradi objekte kao što su auto-putevi i stadioni.

"Na red je došao da se izgradi i ovaj nacionalni stadion, kao i znak ne samo građevinskog uspeha, nego i nacionalnog ponosa. Zato je veoma važno znati i primijetiti da je to sve rezultat jednog uspješnog tima koji vodi predsjednik Vučić, koji nikad ne odustaje, koji uvijek ide dalje i koji ne staje", poručio je Dodik.

Naveo je da će izgradnja stadiona za sve Srbe biti epicentar sportskih reprezentativnih dostignuća i poželio uspjeh Srbiji, da nastavi da se razvija i gradi.

Česitao je predsjedniku Vučiću, Srbiji, Republici Srpskoj i svim Srbima i zahvalio se, kako je istakao, prijateljima iz Kine, koji učestvuju u izgradnji, prenosi Tanjug.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije