Ex -Yu

Hrvatski bloger psovao EU: Samo Rusija ponudila pomoć u gašenju

Hrvatski bloger psovao EU: Samo Rusija ponudila pomoć u gašenju
Hrvatski bloger psovao EU: Samo Rusija ponudila pomoć u gašenju

Jadranko Hodak, poznat i kao bloger Krule, osvrnuo se na činjenicu kako je Hrvatskoj u gašenju požara koji su bjesneli tom zemljom pomoć ponudila Rusija, a ne Evropska unija.

On se bez imalo ustezanja obrušio na EU i tako pribavio naklonost mnogih, a na društvenoj mreži Facebook više od 10 hiljada lajkova.U njegovom obraćanju između ostalog stoji:

"Poštovana EU! Ovim putem vam se zahvaljujem na ogromnoj pomoći koju ste nam pružili dok nama bijesne požari. Od vas 27 država, *ebem vam svakoj sve u rodu i to po doktorskom receptu, svakih 8 sati po jednom, niti jedna da bi pomogla... niti jedna jedina država!!!

Kada je trebalo pomoći Grčkoj 2012. godine, mi smo bili tu i slali kanadere, baš kao i 2013. kad je gorio Portugal, mada smo i sami iskasapljeni i siromašni, ali mi smo pomogli... al klasika, zaboli vas za to vaš evropsko civilizirano humanitarni kurac. Kad neće niko od naših hrvatskih medija, oću ja... i sad vam *ebem i oca i majku i sve u rodu, i sve vaše evropske tekovine", navodi između ostalih ogorčenih psovki upućenih EU ovaj bloger.

Kud prije 500 godina nismo Sulejmana Veličanstvenog pustili do kraja, da i vi u Berlinu, Beču, Parizu, Londonu, imate običaj kuvanja jutarnje turske kave, govna sebična da sebična!

"Evropska unija je jedna velika porodica“, u kojoj očito ćaći i materi puca ***** za "novorođeno djete“ poput nas, istakao je ovaj bloger.

(Dnevnik.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije