Ex -Yu

Pronađeno tijelo nestalog dječaka

Pronađeno tijelo nestalog dječaka
Pronađeno tijelo nestalog dječaka

BEOGRAD - U rijeci Moravici kod aleksinačkog naselja Kraljevo jutros je pronađeno tijelo dječaka, za kojeg policija vjeruje da je jedanaestogodišnji Marko Ristić iz Aleksinca koji je nestao 3. marta.

Identitet dječaka još nije zvanično potvrđen, jer se čekaju rezultati obdukcije koju je naložio istražni sudija Aleksandar Teodosijević, objavio je portal "Blic".

Tijelo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu u Nišu.

Prema nezvaničnim saznanjima, na tijelu nema vidljivih povreda koje bi ukazale na nasilnu smrt zbog čega se pretpostavlja da se dječak udavio.

 Marko Ristić nestao je 3. marta ove godine, a policija je organizovala potragu za dječakom. Teren je pretraživalo više od 200 policajaca, žandarma i mještana Aleksinca i okolnih sela.

Sumnjalo se i da je dječak otet, a čak je jedna osoba početkom marta prijavila da je na dijelu autoputa od Proseka u Pravcu Pirota iz jednog u drugo kombi vozilo navodno prebačena maloljetna osoba sa džakom na glavi.

Policija je dobijala i informacije da je dečak viđan u Nišu. Marko je učenik specijalne osnovne škole u Aleksincu, a posljednji put je viđen ispred zgrade u kojoj je živio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije