Ex -Yu

Putnici preko 13 sati čekaju da polete iz Beograda za Hurgadu

Putnici preko 13 sati čekaju da polete iz Beograda za Hurgadu
Putnici preko 13 sati čekaju da polete iz Beograda za Hurgadu

BEOGRAD - Putnike iz Srbije koji je preko agencije KonTiki Travel trebalo jutros oko 6.30 sati da odlete na odmor u Hurgadu, zadesila je prava drama koja i dalje traje.

Jutros sa serodroma Nikola Tesla trebalo je da poleti avion kompanije “Er Kairo” u 06.30 sati za Hurgadu sa putnicima iz Srbije koji su svoj aranžman uplatili preko agencije KonTiki Travel, ali uslijed tehničkih problema avion nije bio u mogućnosti da poleti.

 Mehaničari ove kompanije pokušavali su da otklone kvar, ali prema njihovim riječima, nisu imali sredstava. Poslije toga usledilo je čekanje od skoro 12 sati za koje još nije sigurno da će se, i kada završiti.

Jedna od putnica je rekla za "Telegraf"  da niko od nadlženih nije znao da joj kaže kada će let biti.

Gradjani koji su sklopili ugovor sa KonTiki Travel agencijom, po kojoj je trebalo da krenu u 06.30 sati za Hurgadu, ali njihov let se odužio.

 Prema riječima putnice koja je razgovarala sa ljudima iz Kontikija "od nadležnih iz agencije su dobili odgovor da oni nisu odgovorni za tako nešto i da ne znaju šta da im kažu!

Na tom letu je prijavljeno 163 putnika, i oni trenutno borave u tranzitu, čekajući da li će avion doći po njih, pošto se iz sata u sat situacija mijenja.

 Naime, nadležni iz kompanije “Er Kairo” su im jutros rekli da će za sat-dva po njih doći avion koji je na letu iz Pariza, ali je sa ekrana na kom piše vreme polaska i dolaska letova ubrzo skinut.

 Prema posljednjim informacijama prestavnika kompanije “Er Kairo” na aerodrom Nikola Tesla bi trebalo da sleti avion u 19.40 sati, kao i to da će se putnici ukrcati u 20.10 sati.

(mondo.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije