Ex -Yu

Radnik policije oteo djevojku

Radnik policije oteo djevojku
Radnik policije oteo djevojku

Zaječarska policija uhapsila je M.J.(33) iz Boljevca zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda, i odmah mu je određen pritvor do 48 sati.

M.J. je zaposljen u šalterskoj službi u stanici policije u Boljevcu, radi u civilu bez uniforme i službenog pištolja.

Međutim, nakon saslušanja u zaječarskom Osnovnom javnom tužilaštvu, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

On je ispred kafića u Hajduk Veljkovoj ulici, tokom noći kada je bila najveća gužva, oteo djevojku (21) iz Beograda. O dešavanju pričaju očevici:
''On je bio pijan, i u diskoteci je dosađivao devojkama. Jednu devojku je počeo da vuče ka izlazu, ali se ona otrgla i sklonila od njega. M.J. je zatim, vidno pijan, izašao na trotoar i počeo da posmatra. Spazio je tu devojku, prišao joj i bukvalno je na ruke odneo do svog automobila ''folksvagen-polo'' koji je bio patkiran u blizini'' kaže jedan od očevidaca.

Prema priči nesrećne Beograđanke, sve se odigralo kao u horor filmu.
''Nisam se ni osvestila od šoka, a već me je bukvalno ubacio, kao vreću, u automobil. Seo je za volan i počeo da mi preti da će najpre ubiti mene, a zatim i celu moju porodicu ako ikom kažem da me je ''ukrao''. Dao je gas i krenuli smo, ali sam, ni sama ne znam kako, otvorila vrata i iskočila iz kola '', kazala je ova devojka.
Obzirom da je automobil bio u pokretu, djevojka je zadobila lake povrede u vidu oguljotina, modrica, nagnječenja, tako da nije zadržana u bolnici radi daljeg liječenja.

Ona je odmah obavijestila policiju, opisala izgled automobila i napadač je uskoro bio uhapšen, prenosi Alo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije