Ex -Yu

Štrabag: Nesrećan slučaj, radnici bili obučeni i prijavljeni

Štrabag: Nesrećan slučaj, radnici bili obučeni i prijavljeni
Foto: N.N. | Štrabag: Nesrećan slučaj, radnici bili obučeni i prijavljeni

BEOGRAD - Kompanija Štrabag d.o.o izrazila je danas žaljenje zbog gubitka života dva radnika, u nesrećnom slučaju, na gradilištu ˝Beograd na vodi˝.

Radnici koji su na gradilištu izgubili život, su u potpunosti bili obučeni za sve situacije i moguća dešavanja i uredno prijavljeni, ističe se u saopštenju kompanije.

Okolnosti ukazuju na to, da je u pitanju nesrećan slučaj, iako su primenjene sve propisane mjere zaštite na svim pozicijama gradilišta.

Nažalost, i pored toga, došlo je do gubitka života, koji se nije mogao predvidjeti, niti spijrečiti mjerama zaštite, navode u kompaniji.

"Strabag d.o.o, kao društveno odgovorna kompanija, vodi računa o svakom detalju i svim zaposlenim licima. Ljudski faktor je nažalost sveprisutan u ovakvim djelatnostima, a Štrabag će preduzeti, kao i do sada, implementaciju najviših standarda kako bi svi zaposleni bili maksimalno bezbjedni", navodi se u saopštenju.

Na gradilištu Beograda na vodi jutros su poginula dva radnika. Oni su pali sa "Štrabagove" zgrade, a poziv je upućen Hitnoj pomoći u 9.42 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije