Ex -Yu

Stravičan udes kod Surčinske petlje

Stravičan udes kod Surčinske petlje
Stravičan udes kod Surčinske petlje

Rano jutros na dijelu puta od Surčinske petlje ka Ostružničkom mostu u Beogradu jedan muškarac zadobio je teške povrede kada je putnički automobil udario u kamion.

Kako je Tanjugu izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura, ljekarska ekipa koja je intervenisala u šest sati i 42 minuta tražila je pomoć vatrogasaca, jer je vozilo bilo smrskano, a povrijeđeni je odvežen u odeljenje reanimacije Urgentnog centra (UC).

Ljekarska ekipa intervenisala je u četiri sata i 30 minuta i na Trgu Nikole Pašića kod fontane, gdje je student iz Irana od oko 23 godine pao sa motora.

Zadobio je tupu povredu glave, razderotinu na čelu, potres mozga , oguljotine desne ruke, prelom desne šake i tupu povredu grudnog koša a odvežen je u UC.

Macura je rekla da je u jedan sat i 25 minuta poslije ponoći jedan 19-godišnji mladić zadobio ubod nožem u predijelu lijevog ramena i leve potkolenice kod stajališta tramvaja na Autobuskoj stanici prema Starom željezničkom mostu u Beogradu.

Mladić je odvežen u UC kod ortopeda.

U 21 sat i 34 minuta na Zrenjaninskom putu sinoć je više povreda zadobila djevojka od oko 18 godina prilikom pada sa bicikla u kanal.

Ekipa je intervenisala sinoć i u 19 sati i devet minuta u Požeškoj ulici gdje je u saobraćajnoj nezgodi mladić star oko 21 godinu zadobio tupu povredu grudnog koša i levog ramena i poslije zbrinjavanja odvežen u UC.

''Ukupno su do jutra lekari Hitne pomoć Beograd intervenisali 117 puta, od čega 24 puta na javnom mestu, a za pomoć su se javljali uobičajeno hronični bolesnici'', rekla je Macura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije