Ex -Yu

Stravično pretukli studenta: Obliven krvlju, počeo je da pljuje krv i zube

Stravično pretukli studenta: Obliven krvlju, počeo je da pljuje krv i zube
Stravično pretukli studenta: Obliven krvlju, počeo je da pljuje krv i zube

Vraćao sam se kući pešice, u susret su mi išla trojica mladića. Bez ikakvog razloga jedan me je udario u glavu i ja sam pao. Naleteo je i drugi i od tada se više ničega ne sećam.

Ovako za "Blic" priča student psihologije P. K. (20) koga su brutalno pretukla trojica napadača na uglu Prvomajske i Ulice Todora Milovanovića u Nišu.

On je zadobio prelom obe vilice, ima polomljene zube i potres mozga, kao i masnice po cijelom telu i zadržan je na odjeljenju za maksilofacijalnu hirurgiju na Stomatološkoj klinici, gdje će biti operisan.

"Mislila sam da neće preživeti kada sam ga krvavog ugledala na vratima stana. To je bila strašna slika. Bio je obliven krvlju i počeo da povraća zube i krv. Imao je hematom na glavi iz kojeg je curila krv. Nije se sećao ni kako je došao do kuće a u prvom momentu ni šta se desilo. Ne znam čime su ga udarali, imao je tragove po telu kao da je tučen bokserom", povjerava se majka pretučenog mladića.

Ona je u šoku jer ističe da nije postojao ni najmanji razlog zbog kojeg bi neko napao njenog sina.

"On ne pije i ne puši. Ne voli da izlazi u kafiće i kafane. Ima devojku s kojom je dugo u vezi i druži se sa drugovima sa kojima svira. Te večeri su bili kod druga koji živi kod Filozofskog fakulteta, uvežbavali su neku novu pesmu. Nikada ne ostaje do kasno u gradu, pa sam se zabrinula kada do dva sata posle ponoći nije došao kući. Pozvala sam ga telefonom, pričao je čudno, rekao je da ga boli zub. On nikada u životu nije imao incident", priča majka.

Ona je sina taksijem odvezla do Hitne pomoći, gdje su ga odmah prevezli u Klinički centar, a onda i na Stomatološku kliniku.

"Čim su videli povrede, lekari su samo rekli: brzo, vozite ga na maksilofacijalnu hirurgiju. Deo gornje vilice mu je potpuno izmešten. Ne znam kako su mogli tako da ga udare da spolja koža nije iskidana, a da je u ustima sve polomljeno", priča očajna majka.

Doc. dr Aleksandar Mitić, direktor Klinike za stomatologiju, kaže da je povrijeđeni mladić trenutno stabilnog zdravstvenog stanja.

Policija traga za trojkom

Po nalogu zamjenika javnog tužioca, policija je izvršila uviđaj i traga za trojicom siledžija. Incident se desio 15. septembra oko 22 sata, veče uoči početka suđenja za ubistvo studenta Vuka Stoiljkovića u Parku Svetog Save. Iako događaji nisu međusobno povezani, uznemiruje činjenica da je još jedan mladić ni kriv ni dužan mogao da nastrada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije