Hronika

Automobil korišten u pljački pronađen zapaljen

ŠAMAC - Automobil marke folksvagen pasat, koji je ukraden na području federalne opštine Srebrenik i sumnja se da je korišten u razbojništu, pronađen je zapaljen na lokalnom putu kod Obudovca u opštini Šamac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Postoji sumnja da je ovo vozilo korišteno prilikom razbojništva na području opštine Orašje u Federaciji BiH.

Zapaljeno vozilo sinoć su pronašli policijski službenici iz Šamca na lokalnom putu u zaseoku Kerezi.

O ovom događaju upoznat je tužilac Okružnog tužilaštva Doboj i Policijska stanica Srebrenik, koja je raspisala potragu za vozilom.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Šamac, a Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama, navodi se u saopštenju CJB Doboj.

Srna saznaje da je riječ o automobilu folksvagen pasat metalik zelene boje koji je prije nekoliko dana ukraden iz garaže pravoslavnog sveštenika u Špionici kod Srebrenika.

Federalni mediji su objavili da su prije dva dana četiri razbojnika ukrala 165.000 KM od radnika oraške firme "Maksi". Počinioci su s mjesta događaja pobjegli u tamnozelenom pasatu, koji je imao zatamnjena stakla.

Tada su nadzorne kamere snimile bijeg napadača automobilom za kojeg se misli da je nedavno ukraden i koji je imao registarske tablice koje su ukradene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije