Hronika

Banjalučanin pio s gostima pa ih izbo nožem

Banjalučanin pio s gostima pa ih izbo nožem
Banjalučanin pio s gostima pa ih izbo nožem

BANJALUKA - Banjalučanin Dragan Miletić (40) je u subotu u svojoj kući u naselju Paprikovac nožem izbo Radenka Zeljkovića (40) i Nemanju Moraču (31), obojicu iz Banjaluke.

Policiji je slučaj prijavljen u subotu oko tri sata iza ponoći, a incidentu je, kako nezvanično saznajemo, prethodila žučna rasprava između njih trojice.

"Svi su bili kod Miletića u kući i pili su. U jednom trenutku žestoko su se posvađali, nakon čega je Miletić otišao po nož i izbo Zeljkovića u Moraču", kazao je "Nezavisnim" izvor blizak istrazi.

Zeljković je zadobio ubodne rane u predjelu ramena i grudnog koša, te je zadržan na liječenju u Kliničkom centru Banjaluka, dok je Morača nakon ukazane pomoći pušten na kućno liječenje.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, navodeći inicijale, kazala je da policija u saradnji s banjalučkim Okružnim tužilaštvom sprovodi istragu kako bi utvrdila šta se tačno dogodilo.

Nakon incidenta oni su privedeni i saslušani, ali nijedan od njih nije priznao policijske navode. Tako Miletić tvrdi da nije izbo goste, dok Zeljković i Morača kažu da su to sami sebi uradili.

Sva trojica učesnika odranije su poznata policiji po kriminalnim radnjama. Miletićeve komšije kažu da ga ne smiju javno prozivati iz straha da ih ne napadne, dok su im kuće vrlo često na udaru ovog višestrukog provalnika.

Samo od 2004. godine protiv Miletića je podneseno 30 izvještaja nadležnom tužilaštvu za razna krivična djela, i to za krađu, tešku krađu, neovlaštenu proizvodnju i promet droga, ugrožavanje javnog saobraćaja, pomaganje počiniocu krivičnog djela, ugrožavanje bezbjednosti, nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija, nasilje u porodici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije