Hronika

Banjaluka: Moler preminuo na ulici

Banjaluka: Moler preminuo na ulici
Banjaluka: Moler preminuo na ulici

BANJALUKA - Dragan Jokić (51), vlasnik molerskog preduzeća "Jok-lajn", preminuo je jutros na ulici, u banjalučkom naselju Lauš.

Moler je, prema prvim rezultatima istrage, imao infarkt, a tragedija se dogodila u Karađorđevoj ulici, oko 10.30. Nesrećni muškarac je, inače, i živio na Laušu.

Svojim kamionom danas je došao pred jednu mesnicu u Karađorđevoj kako bi radnike snabdio hranom, a nedugo zatim dogodila se i tragedija.

"Ništa nije slutilo da će se ovo dogoditi. Došao je čovjek u mesnicu i naručio meso. U međuvremenu je popio kafu, te je prešao preko puta da kupi četku, koja mu je trebala za posao. Međutim, kada se vratio i prešao ulicu, odjednom je pao. Srce ga je prekinulo", kazao je "Nezavisnim" očevidac ove tragedije, koji nije želio da se predstavi.

Jedna mještanka Lauša priča da je prizor bio stravičan, te da nešto slično nikada nije vidjela.

"Znam Dragana. Dobar je to čovjek bio. Ne mogu sebi da dođem. Pitam se zašto je ovo moralo da se desi. Čovjek se odjednom srušio na ulici. Da li je u pitanju ova vrućina ili šta već, ne znam ni sama", kazala je ova žena.

Nedugo nakon što je Jokić pao na tlo, na lice mjesta stigli su ljekari i pripadnici CJB Banjaluka.

Dušica Stanković, stručni saradnik za odnose s javnošću Doma zdravlja Banjaluka, navela je da je ekipa Službe hitne pomoći bila na licu mjesta, ali nije bilo pomoći.

"Ekipa je pristupila reanimaciji, ali muškarcu nije bilo spasa. Tijelo je odvezeno na 'Novo groblje', gdje će biti izvršene dalje radnje, s ciljem utvrđivanja uzroka smrti", kazala je Stankovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije