Hronika

Banjaluka: Pljačkaši uhapšeni u kući pjevača Neđe sa Manjače

Banjaluka: Pljačkaši uhapšeni u kući pjevača Neđe sa Manjače
Banjaluka: Pljačkaši uhapšeni u kući pjevača Neđe sa Manjače

BANJALUKA - Tri policajca povrijeđena su prilikom hapšenja više lica na području Banjaluke koja su pružala otpor.

Pripadnici MUP-a Srpske uhapsili su uz upotrebu sile sedam lica zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa.

U prostorijama Centra javne bezbjednosti Banjaluka u toku je kiminalistička obrada sedam lica uhapšenih na području Banjaluke i Laktaša zbog više teških krađa, rečeno je Srni u Policiji Republike Srpske.

Uhapšeni su Slobodan Bojanić /26/, Nikola Vasiljević /28/, Nedeljko Savanović /46/ iz Banjaluke, Predrag Petković /25/ i Mirče Kerkez /27/ iz Trna, Milenko Vurunić /37/ iz Vilusa i Goran Jošić /27/ iz Šušnjara iz Laktaša.

Prilikom jučerašnjeg hapšenja došlo je do fizičkog obračuna Bojanića i Vurunića sa policijom u kome su oni i tri policajca lakše povrijeđeni.

Istog dana, na osnovu naredbe banjalučkog Osnovnog suda, pretreseno je  više lokacija na području Banjaluke i tom prilikom pronađena je veća količina cigareta, mobilnih telefona,SIM kartica i drugih predmeta.

Policija je u Slatini kod Laktaša pronašla oružje, predmete i garderobu pljačkaša koji su uhapšeni na području Banjaluke, saznaje Srna iz policijskih izvora.

Pljačkaši su uhapšeni u kući pjevača Neđe sa Manjače u Slatini saznaju "Nezavisne".

Kriminalistička obrada je u toku, saopšteno je iz banjalučkog Centra javne bezbjednosti.

Uhapšen i pjevač

Policija je u velikoj akciji na području Slatine i Laktaša u utorak uveče uhapsila estradnog umjetnika Nedeljka Savanovića (46) alias 'Neđu sa Manjače' i još šestoricu osumnjičenih za veći broj do danas nerasvijetljih pljačkih benzinskih pumpi i marketa.

"Nezavisne' saznaju da je u akciji pronađena velika količina ukradene robe i to u kući Savanovića u Slatini, koju su i juče policajci čuvali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije