Hronika

Banjaluka: Poginuo vozač "pasata"

Banjaluka: Poginuo vozač "pasata"
Banjaluka: Poginuo vozač "pasata"

BANJALUKA - Pedesettrogodišnjak iz Srpca čiji su inicijali M.T. poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka – Teslić.

Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 1.40 časova u mjestu Predići, opština Čelinac, kada su se sudarila tri automobila, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskoj bolnici - Kliničkog centra u Banjaluci.

Kako ističu iz policije, na ovom dijelu putnog pravca od trenutka nesreće u potpunosti je obustavljen saobraćaj, a vozila se kreću alternativnim pravcem.

U nezgodi su učestvovali putnički automobil "pasat" kojim je upravljalo lice čiji su inicijali D.Z. (25) iz Čelinca, "fiat" kojeg je vozio M.M. (33) iz Srpca, te "pasat" kojim je upravljao nastradali M.T.

Teže tjelesne povrede zadobili su vozač "pasata" D.Z, žena u drugom "pasatu" V.T. (42) iz Srpca, dok su lakše povrijeđeni vozač "fijata" i saputnici u ovom vozilu S.M. (63) i N.M. (62) iz Srpca.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Čelinac, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo.

Naložena obdukcija nastradalog vozača

Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Deniala Šertović naložila je obdukciju nastradalog Milovana Topića (53) iz mjesta Brusnik, opština Srbac, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka – Borje, saopšteno je iz tužilaštva.

Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne mjere i radnje na utvrđivanju tačnog uzroka saobraćajne nesreće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije