Hronika

Banjaluka: Pošao po pokojnika, sudario se na suženju puta

Banjaluka: Pošao po pokojnika, sudario se na suženju puta
Banjaluka: Pošao po pokojnika, sudario se na suženju puta

BANJALUKA - Pogrebno vozilo iz Mrkonjić Grada, koje je jutros učestvovalo u sudaru u Bočcu, tih trenutaka išlo je po pokojnika u Banjaluku, rekao je izvor "Nezavisnih".

Kako otkriva naš sagovorik, vozač Jovan Obradović (55), koji je povrijeđen u toj nezgodi, prebačen je na pregled u Banjaluku, jer ima povrede leđa, koje, po prvim informacijama, nisu ozbiljne.

"Do nezgode je došlo na suženju u Bočcu, gdje se izvode građevinski radovi na izgradnji hidroelektrane i saobraćaj je regulisan semaforom", rekao je sagovornik "Nezavisnih" iz mrkonjićkog Pogrebnog preduzeća "Obradović Internacional".

U toj nezgodi, uz pogrebno vozilo mercedes, učeastvovao je i golf 6, kojim je upravljao M.Č. (31) iz Banjaluke, a koji je takođe vozilom Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Banjaluka prevezen na ukazivanje ljekarske pomoći u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, potvrdila je ranije da se nezgoda dogodila oko 10.35 časova.

Zbog te saobraćajne nezgode, koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka - Jajce, saobraćaj je do završetka policijskog uviđaja bio potpuno obustavljen, ali je kasnije normalizovan.

Vezana vijest: Bočac: Sudar golfa i vozila pogrebne službe, ima povrijeđenih

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije