Hronika

Braća Kuljančići prijetili policajcu u Vlasenici da će ga ubiti (FOTO)

Braća Kuljančići prijetili policajcu u Vlasenici da će ga ubiti (FOTO)
Braća Kuljančići prijetili policajcu u Vlasenici da će ga ubiti (FOTO)

VLASENICA - Mehmed Kuljančić (22) iz Vlasenice osumnjičen je da se juče bacio na vozilo policajcu Igoru Lukiću, dok je Mehmedov brat Harsudin (26) osumnjičen da je ovom policijskom službeniku prijetio, te da mu je psovao majku.

To je "Nezavisnim" potvdio policijski izvor, koji ističe da se Lukić obratio Policijskoj stanici Vlasenica juče u 16.25 časova, te prijavio da mu je, dok je vozio privatno vozilo, te nije bio na dužnosti, Mehmed bacio na automobil, a zatim pao sa haube na asfalt.

Mehmedu je, kako saznajemo, ukazana medicinska pomoć te su mu konstatovane lakše povrede.

"Po izjavi očevidaca koji su bili na mjestu događaja, Mehmed se namjerno bacio na privatno vozilo policajca kako bi izazvao incident", otkriva izvor "Nezavisnih".

Naš sagovornik dodaje da je, kada je Mehmed pao sa vozila, policajcu Igoru Lukiću prišao je Mehmedov brat Harsudin.

"Harsudin je policajcu upućivao prijetnje i psovke. Psovao mu je majku i prijetio da će ga ubiti", otkriva sagovornik "Nezavisnih".

Zbog prijetnji policajcu, Harsudin Kuljančić je uhapšen i protiv njega će biti preduzete mjere i radnje u skladu sa zakonom.

Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina, ističe da je o cijelom ovom događaju policija odmah obavijestila Okružno tužilaštvo Istočno Sarajevo, te je dežurni tužilac izašla na mjesto događaja i obavila uviđaj.

Tužilac je, po saznanjima "Nezavisnih", naložila da se Mehmed Kuljančić prekršajno sankcioniše.

Podsjetimo, braća Kuljančići su višestruki povratnici u izvršenju prekršaja naročito iz oblasti javnog reda i mira, kao i prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja,

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije