Hronika

Brzina odnijela dva života

Brzina odnijela dva života
Brzina odnijela dva života

PETROVO, GRAČANICA - Vozač Dragan Marjanović (54) i motociklista Almedin Junuzović (27) poginuli su u dvije stravične saobraćajne nesreće, koje su se u nedjelju dogodile na području opština Petrovo i Gračanica.

Ovim je nastavljen crni bilans na bh. putevima, a već tradicionalno, krivac je, između ostalog, brza vožnja.  Do nesreće, koja se dogodila u 21 čas, a u kojoj je život izgubio Marjanović iz Porječine, kod Petrova, došlo je kada je on, upravljajući golfom, udario u kombi FIAT, za čijim volanom je bio Jugoslav Jokić iz Petrova.

"Marjanović je, idući iz pravca Doboja prema Petrovu, zbog neprilagođene brzine prešao u lijevu traku i prednjim dijelom udario u lijevu stranu kombija, koji je išao iz suprotnog pravca", kazao nam je izvor blizak policiji.

Tom prilikom Marjanović je zadobio teške tjelesne povrede, od kojih je i preminuo na putu do dobojske bolnice. Prema riječima mještana Petrova, u kombiju se nalazilo šest navijača Fudbalskog kluba Sloga iz Doboja.

U nedjelju se dogodila još jedna tragedija, u kojoj je život izgubio Almedin Junuzović (27) iz Doboj Istoka, motociklista na hondi, i to u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Tuzla - Doboj, u mjestu Stanić Rijeka.

Do nesreće je došlo kada se Almedin sudario s polom, kojim je upravljala Alena Junuzović (28), takođe iz Doboj Istoka. Kako nezvanično saznajemo, Alena i Alemdin su bliski rođaci.  Mještani Stanić Rijeke kažu da je nesreći kumovala brzina, ali i nepažnja vozača pola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije