Hronika

Brzina odnijela jedan mladi život

Brzina odnijela jedan mladi život
Brzina odnijela jedan mladi život

ČAPLJINA - Marko Bošković (25) iz Čapljine poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Čapljina - Stolac, u mjestu Muminovača.

Nesreća se dogodila oko dva časa, kada je Bošković usljed neprilagođene brzine sletio s puta. Tom prilikom je poginuo Bošković, koji je upravljao BMW-om, dok su njegovi saputnici Boris Obad (28) i Ivan V. (15) zadobili teške tjelesne povrede. Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona su kazali da su uviđaj obavili pripadnici Policijske uprave Čapljina, te da je o svemu obaviješten dežurni tužilac.

"Naloženo je izuzimanje automobila kako bi bile urađene dodatne istrage kojim bi se utvrdio uzrok nesreće", kazali su iz policije.

Izvor "Nezavisnih" blizak istrazi kazao je da su se mladići te kobne večeri vraćali iz noćnog života.

"Bili su u obližnjoj kafani, malo su popili pa se potom uputili kući. Bošković je vozio velikom brzinom i u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad volanom i sletio s puta", kazao je naš izvor blizak policiji.

Mještani Čapljine u nevjerici zbog gubitka mladog života kažu da je vozilo nakon što je sletjelo s puta udarilo u prodavnicu.

"Udar je bio jak, a tome svjedoči činjenica da je na prodavnici pričinjena baš velika materijalna šteta, kao i na autu koji je smrskan. Poznavao sam ih sve, oni su jako dobri i vrijedni momci", kazao je mještanin koji je želio ostati anoniman. Kako kaže, samo oni znaju kako je došlo do nesreće ističući izreku: "Jedna smrt, hiljadu razloga."

"Oni samo znaju kako je došlo do ove teške nesreće, ali bez obzira na to, policija i vlasti moraju naći način da se stane ukraj divljanju po ulicama jer je porastao broj poginulih, naročito mladih", istakao je on.

Veliki broj Boškovićevih prijatelja i poznanika danas je na njegovom profilu na društvenoj mreži Facebook izrazio bol i tugu.

"Tko bi rekao, prije 17 sati bio si među nama živima, a sada te više nema... Neka te Bog primi u svoje naručje", glasila je jedna od poruka koja je ostavljena na njegovom profilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije