Hronika

Brzom akcijom policije uhapšeni kradljivci kamiona "Konzuma"

Brzom akcijom policije uhapšeni kradljivci kamiona "Konzuma"
Brzom akcijom policije uhapšeni kradljivci kamiona "Konzuma"

DOBOJ - Policija u Doboju podnijela je Okružnom tužilaštvu u tom gradu izvještaj protiv M.H. i F.R. sa područja opštine Tešanj, u Federaciji BiH, zbog osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično djelo teška krađa izvršeno na naročito drzak način.

Za ove osobe postoji osnov sumnje da su 27. marta ove godine, oko 16.45 sati, s parking prostora u Ulici Cara Dušana u Doboju, otuđili teretno vozilo marke "škoda fabia“, vlasništvo "Konzum“ d.o.o. Sarajevo, koje služi za dostavu naručene robe.

Operativnim radom policijskih službenika Sektora kriminalističke policije CJB Doboj utvrđen je pravac kretanja vozila koje je u saradnji s policijskim službenicima Policijske uprave Tešanj, presretnuto na lokalnom putu u mjestu Trepče, opština Tešanj.

M.H. i F.R. su odmah lišeni slobode i nad njima je izvršena kriminalistička obrada, nakon čega su po naredbi dežurnog tužioca pušteni na slobodu.

Vozilo je neoštećeno vraćeno vlasniku, kao i pokretni predmeti koji su se nalazili u vozilu.

Policijski službenici su takođe pronašli i vlasniku vratili otuđeni tehnički uređaj koji su izvršioci odbacili iz vozila prije lišavanja slobode, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije