Hronika

Dileri ostaju u zatvoru

Dileri ostaju u zatvoru
Dileri ostaju u zatvoru

BRČKO - Osnovni sud u Brčkom produžio je pritvor za pet osoba uhapšenih u policijskoj akciji kodnog naziva "Taksi", zbog osnova sumnje da su se bavili prodajom opojnih droga heroin i marihuana.

Četiri muškarca čiji su inicijali I.R. (35), A.T. (27) , A.S. (31) i E.N. (29) i ženska osoba s inicijalima S.J.P. (25), svi iz Brčkog, sumnjiče se da su tijekom prošle godine neovlašteno radi prodaje kupovali, držali, prenosili, posredovali u prodaji i prodavali marihuanu i heroin.

Tužilaštvo je istražnim radnjama utvrdilo osnove sumnji da su osumnjičeni s ciljem  prodaje opojnih droga krajnjim korisnicima s područja Brčko distrikta dostavljali marihuanu u paketićima  težine od 0,73 do 9,60 grama.  

Dosadašnji rezultati istrage takođe pokazuju da su se osumnjičeni A.S. i  I.R  bavili i prodajom heroina u količinama od 10 do 22 grama. Sumnja se da su oni, osim na području Brčkog  zabranjene supstance prodavali i za kupce s područja Federacije BiH i Republike Hrvatske, navodi se u saopštenju iz brčanskog Tužilaštva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije