Hronika

Eksplozija uznemirila Banjalučane, oštećeno više vozila

Eksplozija uznemirila Banjalučane, oštećeno više vozila
Eksplozija uznemirila Banjalučane, oštećeno više vozila

BANJALUKA - Više vozila je oštećeno u eksploziji nepoznate naprave, koja je večeras odjeknula u banjalučkom naselju Borik, a povrijeđenih, na sreću, nije bilo.

Jaka detonacija najviše je uznemirila stanovnike Ulice Novice Cerovića, nedaleko od mosta Venecija, gdje se oko 22 sata incident i dogodio, a kako je "Nezavisnim" potvrđeno, eksplodiralo je vozilo marke pasat, te je oštećeno i nekoliko okolnih automobila, čiji vlasnici još nisu poznati.

"Više policijskih patrola vrši uviđaj, koji će najvjerovatnije biti nastavljen sutra ujutru", kazali su "Nezavisnim" u CJB Banjakuka.
Nezvanično saznajemo da je policija blokirala prostor gdje je došlo do eksplozije.

Jedna stanarka obližnje zgrade javila nam je da je veći broj policijskih vozila, sa uključenim rotacijama, stiglo na mjesto događaja.
Ona kaže da ju je jaka eksplozija probudila, pa je istrčala iz zgrade, kako bi provjerila ima li žrtava.

"Napolju je dosta ljudi. Gledaju šta se dešava, policija je još tu. U blizini tih vozila nalazi se autopraona, prodavnica. Tu je i par kafića, pa su gosti izašli i posmatraju", kaže naša sagovornice."Nezavisne" od dobro obaviještenih izvora saznaju da je pasat, koji je najviše uništen, bio parkiran nekoliko desetina metara od zgrade u kojoj stanuje Milorad Barašin, bivši glavni tužilac BiH. Iz policije, međutim, te okolnosti za sada ne povezuju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije