Hronika

Epilog nesreće kod Kotor Varoši: Majka podlegla, dječak i otac još u bolnici

Epilog nesreće kod Kotor Varoši: Majka podlegla, dječak i otac još u bolnici
Epilog nesreće kod Kotor Varoši: Majka podlegla, dječak i otac još u bolnici

KOTOR VAROŠ - Svjetlana Bojić (31) iz Maslovara, kod Kotor Varoša, poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se u subotu oko 16 časova desila u mjestu Vrbanjci u ovoj opštini.

Ona je, kao i njen trogodišnji sin, bila saputnik u automobilu golf, koji je vozio njen suprug Dejan Bojić (26), a koji se iz neutvrđenih razloga sudario s automobilom folksvagen kedi, koji je vozio Drago Janković (36) iz Banjaluke, zaposlen u firmi "Tri best".

Sve četvoro učesnika u nesreći na putu Banjaluka - Teslić prebačeno je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, ali i pored maksimalnih napora Bojićeva je podlegla povredama u nedjelju rano ujutro.

Sa druge strane, Bojić je zbog teških povreda podvrgnut operativnom zahvatu, a kako nam je danas uz navođenje inicijala rečeno iz UKC RS, sve prognoze su preuranjene i neizvjesne.

Ožalošćena i šokirana porodica utjehu bi mogla da pronađe u tome da je trogodišnji dječak lakše povrijeđen, ali će, prema riječima ljekara, ipak ostati na liječenju i opservaciji.

Kada je Janković u pitanju, on je nakon što mu je pružena hitna pomoć pušten na kućno liječenje.

Šta je uzrok nesreće, u policiji ne mogu i ne žele da prejudiciraju. Osim što je rečeno da je uviđaj završen te da su izuzeti tragovi u cilju utvrđivanja svih okolnosti, više detalja nije bilo.

Oni koji su među prvima naišli na mjesto nesreće nedugo nakon što se desila kažu da je prizor bio šokantan.

"Gledajući olupinu golfa nisam vjerovao da je neko u njemu mogao da ostane živ", kazao je jedan vozač, koji nije želio da mu navodimo ime.

Osim ove nesreće, u nedjelju rano ujutro desila se teška saobraćajna nezgoda u Karakaju, kod Zvornika.

Vozač N.J. (25) je, vozeći opel astru, sletio s puta i udario u parkiranu prikolicu pored puta. Zadobio je teške povrede i prevezen je u Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

Serija teških nesreća počela je u petak uveče na putu Tomislavgrad - Kamensko. Iliju Crnkovića (60) iz sela Grabovice, kod Tomislavgrada, dok je pješačio udario je automobil sitroen, koji je vozio Zoran Tadić iz Zavidovića, inače župnik u Bugojnu. Kako je i zbog čega došlo do nesreće trebalo bi da utvrdi policijska istraga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije