Hronika

Izvučena dva vozila iz Vrbasa, potraga za još dvije osobe (FOTO)

Izvučena dva vozila iz Vrbasa, potraga za još dvije osobe (FOTO)
Izvučena dva vozila iz Vrbasa, potraga za još dvije osobe (FOTO)

BANJALUKA - Oko podnevna u Surjanu kod Mrkonjić Grada, izvučena su dva vozila iz korita rijeke Vrbas, a potraga za suvozačem iz škode i vozačem iz tojote se i dalje nastavlja.

Mirjana Radukić (48) iz Hrvaćana, a nastanjena u Sloveniji, žena je čije je tijelo pronađeno u u koritu rijeke Vrbas, u Surjanu kod Mrkonjić Grada.

To je "Nezavisnim" potvrđeno iz Okružnog tužilaštva Banjaluka, iz kojeg podsjećaju da je tijelo nesrećne žene pronađeno u škodi.

"Prema izjavi lica koje je obavilo identifikaciju, u tom vozilu se nalazio i Momir Radukić (53), iz Aginog sela, sa prebivalištem u Republici Sloveniji", saopšteno je iz Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Za njim je MUP-RS raspisao objavu o nestalom licu.

Podsjetimo, škoda je uočena u vodi u toku potrage za tijelom Milana Inđića (50), iz Bijeljine, a koji je nestao u nedjelju u Surjanu, u slijetanju džipa tojota, u kojem se vozio.

"U toku je intenzivna potraga ronilaca Specijalne jedinice policije RS u koritu rijeke Vrbas, za Momirom Radukićem iz Slovenije i Mladenom Inđićem iz Bijeljine", kazali su iz Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Izvor blizak policiji potvrdio je za "Nezavisne" da su Mirjana Radukić i Momir Radukić supružnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije