Hronika

Iz Crne rijeke izvukli automobil i spasili tri osobe

Iz Crne rijeke izvukli automobil i spasili tri osobe
Iz Crne rijeke izvukli automobil i spasili tri osobe

BANJA LUKA - Pripadnici policije i Vatrogasne jedinice iz Mrkonjić-Grada uspješno su iz Crne rijeke izvukli vozilo "škoda fabija" u kojem su se nalazile tri osobe.

Ovaj automobil je usljed izbjegavanja kontakta s vozilom koje se nalazilo ispred njega sletilo u Crnu rijeku.

U ovoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na regionalnom putu Mrkonjić-Grad - Crna Rijeka, u mjestu Šehovački most, učestvovali su D.V. (1977.) u vozilu "škoda fabia" iz Laktaša i S.L. (1989.) iz Banje Luke koji je bio za volanom "škode oktavija".

Vozač D.V., koji se kretao automobilom iz pravca Mrkonjić-Grada, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u betonsku ivicu i branik Šehovačkog mosta, a vozač S.L. u namjeri da izbjegne kontakt s njim, takođe je izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u korito rijeke Vrbas.

Iz banjalučke policije su saopštili da je S.L. zadobio povrede, a s njim u vozilu su se nalazile još dvije osobe koje  su teško povrijeđene i iz Doma zdravlja Mrkonjić-Grad upućene na liječenje u Univerzitetsku bolnicu Klinički centar Banja Luka.

Tužilac je naredio da se preduzmu sve zakonom propisane mjere i radnje da bi se utvrdio razlog ove saobraćajne nesreće i odgovornost učesnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije