Hronika

Izbjegavao sudar pa umalo udario u banku u Banjaluci

Izbjegavao sudar pa umalo udario u banku u Banjaluci
Foto: Velibor Tripić | Izbjegavao sudar pa umalo udario u banku u Banjaluci

BANJALUKA - Izbjegavajući sudar sa renoom laguna, vozač renoa klio udario je u ogradu kod Nove banke u centru Banjaluke, nakon čega ga je odvezlo vozilo Hitne pomoći.

Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka, potvrdila je "Nezavisnim" da se nezgoda dogodila oko 9.50 časova, te da je povrijeđen vozač klia G.S. (33), dok je za volanom drugog vozila bio Banjalučanin Z.P. (50).

Iz UKC RS za "Nezavisne" su kazali da je G.S. hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

"Primljen je sa teškim povredama grudnog koša, abdomena i glave. U toku je obavljanje dijagnostičkih procedura. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne", kazali su iz UKC RS.

Po riječima očevidaca, klio je išao Ulicom Vase Pelagića, a zatim je iz susjedne ulice naišla laguna, te mu oduzela prvenstvo.

"Vozač klia zatim gubi kontrolu i umalo udara u banku. Zaustavila ga je ograda. Srećom, na trotoaru u tim momentima nije bilo pješaka", kaže očevidac za "Nezavisne".

Vozač lagune, vidno potresen, rekao je novinaru "Nezavisnih" da će ići da obiđe povrijeđenog vozača klia.

"Teško mi je da vam kažem bilo šta. Policija je tu, oni će uraditi svoj dio posla", ispričao nam je on.

Prednji dio lagune ima manja oštećenja, pa je, kako nam je i njen vozač potvrdio, došlo do blažeg sudara između tog vozila i klia, nakon čega je klio udario u ogradu pored obližnje zgrade, a zatim se odbio i zaustavio na putu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije