Hronika

Kamere odale pljačkaša

Kamere odale pljačkaša
Kamere odale pljačkaša

BIJELJINA - Admir Zukić (43) iz Zenice uhapšen je zbog sumnje da je 12. decembra, prijeteći nožem, od radnice bijeljinske apoteke "Menta" ukrao 700 KM, saznajemo od izvora iz CJB Bijeljina.

Iz bijeljinske policije su, navodeći inicijale počinioca, kazali da je on prošle sedmice, nakon ovog razbojništva, pobjegao u nepoznatom pravcu, ne sluteći da je cijeli događaj snimljen kamerama koje su postavljene u apoteci.

Uz pomoć snimaka koje je zabilježio video-nadzor, Zukić, koji je duže vrijeme boravio u jednom bijeljinskom motelu, pronađen je i uhapšen.

Policija je zahvaljujući tim snimcima uspjela da uđe u trag pljačkašu, te ga je pronašla u tom motelu, u kojem se krio.

"Pretresom sobe koju je koristio pronađeno je više predmeta koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela", saopštila je Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina.

Inače, uhapšeni Zukić je odranije poznat policiji, a ovo mu nije prvo razbojništvo.

"Tokom kriminalističke obrade policija je došla do saznanja da je u decembru prošle godine Zukić na isti način, uz prijetnju nožem, opljačkao jednu trgovinsku radnju u Bijeljini, gdje je takođe ukrao novac i pobjegao", kazali su izvori bliski policiji.

Protiv Zukića CJB Bijeljina dostavio je izvještaj Okružnom tužilaštvu u tom gradu zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

Uz taj izvještaj, on je predat u nadležnost i dalje postupanje okružnom tužiocu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije