Hronika

Kemal Huseinović zbog ljubomore pretukao F.J?

Kemal Huseinović zbog ljubomore pretukao F.J?
Kemal Huseinović zbog ljubomore pretukao F.J?

SARAJEVO - Kemal Huseinović, v.d. direktora Regulatorne agencije za komunikacije, u srijedu popodne u kafeu "Torte i to" u Sarajevu fizički je napao F.J., saznaju "Nezavisne novine".

Nezvanično, Huseinović i F.J., koji se poznaju odranije, u srijedu oko podne u kafeu "Torte i to" sjedili su za različitim stolovima, a navodno je Huseinović prozvao F.J. provocirajući ga. Ustali su obojica i Huseinović je udario F.J., ali je društvo spriječilo veću tuču. U pozadini svega navodno je Huseinovićeva ljubomora, jer je on sumnjičio F.J. da se sastaje s njegovom suprugom.  Poslije toga oni su se razišli, a F.J. je, kako saznajemo, napad prijavio policiji.

Ovu informaciju u Odsjeku za odnose s javnošću MUP-a Kantona Sarajevo, ipak, nisu mogli ni da potvrde ni da demantuju, a šef Odsjeka Irfan Nefić kazao je da ga "ne obavještavaju o svim sitnim tučama koje se dešavaju u gradu".

Muhakija Kadrić, poslovođa u kafeu "Torte i to", demantovao je ove informacije navodeći da je tog dana, u vrijeme koje se navodi kao momenat tuče, bilo zauzeto tek četiri stola od 250 mjesta, koliko ih kafe ima.

"Nema govora ni o tuči, a kamoli o masovnoj tuči kako se spekuliše. Istina, ja nisam u tom momentu bio u lokalu", ali to su informacije koje mi je prenio personal", kazao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije