Hronika

Kik-bokser napadao vozače i lupao im auta

Kik-bokser napadao vozače i lupao im auta
Foto: Arhiva N.N | Kik-bokser napadao vozače i lupao im auta

TESLIĆ - Elvedin Tukić, kik-bokser iz Tešnja, osumnjičen je da je na području Teslića napao više vozača, a njihova vozila polupao.

Zbog svojevrsnog dar-mara, koji se odigrao proteklog vikenda, i koji je okvalifikovan kao nasilničko ponašanje, intervenisala je i policija.

Sa Elvedinom je, kako saznajemo, bio i njegov brat Vahidin i obojica su privedena.

Ovaj nesvakidašnji događaj odigrao se u subotu na lokalnom putu u mjestu Rudo Polje, nadomak Teslića, kada je kik-bokser, kako ga terete, svoj BMW vozio sa otvorenim vratima.

"Tada mu u susret nailazi sitroen, za čijim volanom je bio jedan Teslićanin. Kako su vrata BMW-a bila otvorena, vozač sitroena ih je zakačio. Zatim dolazi do svađe između Elvedina Tukića i vozača sitroena, a kik-bokser uzima drvenu palicu i njime lupa zadnje staklo na sitroenu", saznajemo od sagovornika upućenog u detalje ovog incidenta.

Zatim se tu pojavio i drugi Teslićanin sa pežoom, koji je svoje vozilo zaustavio kako bi vidio šta se dešava, ali i on prolazi kao bos po staklu.

"Vozača pežoa su braća Tukići udarili nekoliko puta. Elvedin je nakon toga polupao i jedno staklo na pežou", pojašnjava naš sagovornik.

Braća Tukići zatim nastavljaju vožnju svojim BMW-om, ali ubrzo dolazi do još jednog incidenta.

"Elvedin je, tokom mimoilaženja, na putu u blizini lokalne škole polupao i opel astru. Naime, kako su oba automobila išla sporije, kik-bokser je kroz otvoren prozor palicom udario u vjetrobransko staklo opela, i polupao ga", dodaje naš izvor.

Tada se oni zaustavljaju i pored njih nailazi i jedan sitroen.

"Elvedin je tada u sitroen udario nogom i oštetio mu blatobran", pojašnjava naš sagovornik.

Nešto kasnije se pojavljuju ranije napadnuti vozač pežoa, te njegov otac, koji je kod sebe imao pištolj.

"Uslijedila je rasprava između braće Tukića i oca i sina. Situaciju je smirila policija. Privedena su braća Tukići i otac vozača pežoa", ističe naš izvor te dodaje da su oni potom pušteni da se brane sa slobode.

U Policijskoj upravi Doboj, navodeći inicijale osumnjičenih, potvrdili su hapšenje tri lica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije