Hronika

Kozarska Dubica: Majka pobila sinove

Kozarska Dubica: Majka pobila sinove
Kozarska Dubica: Majka pobila sinove

KOZARSKA DUBICA - U nezapamćenoj tragediji koja je jutros potresla Kozarsku Dubicu, majka je vatrenim oružjem ubila svoja dva sina, saznaju "Nezavisne".

Tragedija se, kako je potvrđeno u policiji dogodila u porodičnoj kući u 9.58 časova, a odmah potom očekivao se se dolazak dežurnog tužioca i početak uviđaja.

Iz policije nisu željeli da otkriju više detalja, ali "Nezavisne" nezvanično saznaju da je Milena Došen pucala u svoja dva sina, Srđana i Dragana, obojica u ranim dvadesetim godinama života, od kojih je jedan bio  zaposlen u policiji i kraju privodio fakultet kriminalistike.

Navodno, majka je sinovima pucala u glavu, a Agencija Srna je iz bolničkih izvora saznala da su obojica preminula. Žena je nakon dvostrukog ubistva pokušala da se ubije popivši esenciju, te je trenutno zbrinuta u Opštoj bolnici u Gradiški, rekli su isti izvori. Potom je prevezena u UKC Banjaluka, gdje se ljekari  bore za njen život.

U gradiškoj Bolnici kažu da je sin mrtav dovezen u ovu zdravstvenu ustanovu, a drugi je prevezen u Banjaluku. Nakon što je pucala u sinove, majka je pokušala i sebe da ubije, pa se metak zaglavio u cijevi, a onda je popila esenciju.

Takođe, nezvanično, saznaje se da se radi o psihički oboljeloj osobi.

Prema izjavama očevidaca, na mjestu tragedije interveniše policija, a neposredno nakon pucnjave iz vatrenog oružja tri vozila hitne pomoći upućena su u pravcu Gradiške i Banjaluke.

Policija iz obzirnosti prema rodbini udaljava novinare sa lica mjesta gdje nije dozvoljeno snimanje i fotografisanje.

Ipak, sve što smo nezvanično saznali, za sada ne možemo da potvrdimo, budući da se informacije koje nam pristižu, mijenjaju iz časa u čas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije