Hronika

Kozarska Dubica: Mladić poginuo dok je popravljao vozilo

Kozarska Dubica: Mladić poginuo dok je popravljao vozilo
Kozarska Dubica: Mladić poginuo dok je popravljao vozilo

KOZARSKA DUBICA - Mario Drvenica (23) iz Kozarske Dubice poginuo je kada ga je prignječio mercedes ispod kojeg se u trenutku nesreće nalazio, namjeravajući da ga popravi.

Izvor iz policije kaže da je istragom utvrđeno da je riječ o nesrećnom slučaju, do kojeg je došlo kada je ovaj mladić zaustavio automobil i na prednji lijevi dio postavio auto-dizalicu, ali je ona potom propala i vozilo se srušilo na njega, zadavši mu povrede koje su po njega bile kobne.

Dogodilo se to blizu zaštitne ograde carinskog terminala u Ulici kralja Milutina u Kozarskoj Dubici, a Policijskoj stanici u ovom gradu prijavljeno je jutros, pola sata iza ponoći.

"Podigao je vozilo, te se ispod njega podvukao kako bi otklonio kvar na kardanu. Ali, zbog truleža praga karoserije došlo je do propadanja auto-dizalice u šupljinu praga, a samim tim i do slijeganja vozila na grudni koš nastradalog", kažu u policiji.

Saznajemo da je mladić nakon nesreće prevezen u Hitnu pomoć Doma zdravlja Kozarska Dubica, ali ljekari tu nisu mogli ništa da učine, jer je Drvenica, zbog kojeg brojni Dubičani liju suze, izgubio bitku za život.

Smrt ovog mladića, na čijem Facebook profilu stoji da je radio u jednom auto-servisu, zaboljela je njegove prijatelje, koji su na takozvani zid na spomenutoj društvenoj mreži ostavili niz potresnih komentara koji lede krv u žilama.

"Nikad ti nisam pisala na zid, pa je još žalosnije što ti sad ovo pišem - počivaj u miru, druže", jedna je od brojnih poruka koje su postavljene na Facebooku.

Njegovi prijatelji ističu da je on bio jedan od rijetkih momaka za kojeg znaju da je oličenje dobrote, te da "takve majke rijetko rađaju".

"Bio si momak koji je imao prava i cilj u životu, radio si marljivo i znao si šta radiš, nisi bio problematičan, nego povučen momak... Počivaj u miru, brate, druže, prijatelju", stoji u jednoj od poruka koje su se juče jedna za drugom nizale na Facebooku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije