Hronika

Krivična prijava protiv Emira Hadžihafizbegovića

Krivična prijava protiv Emira Hadžihafizbegovića
Krivična prijava protiv Emira Hadžihafizbegovića

SISAK - Sisačko-moslavačka Policijska uprava podnijela je danas Opštinskom državnom tužilaštvu u Kutini u Hrvatskoj kompletiranu krivičnu prijavu protiv glumca Emira Hadžihafizbegovića zbog izazivanja saobraćajne nesreće 12. oktobra u kojoj je poginula šezdesettrogodišnja Ankica Kuduz.

Opštinski državni tužilac Marija Rukavina rekla je da nema propisanog roka u kome policija treba da dostavi krivičnu prijavu nakon saobraćajne nesreće, te da se ona dostavlja, po pravilu, kada budu prikupljeni svi potrebni dokazi, prenose hrvatski mediji.

Hadžihafizbegović je 12. oktobra oko 20.00 časova na autoputu kod Novske, u mjestu Bročice, automobilom "škoda superb", zbog vožnje prevelikom brzinom,  udario Ankicu Kuduz iz Zagreba koja je stajala uz zaustavljeni automobil i koja je od zadobijenih povreda kasnije umrla u bolnici u Novoj Gradišci. 

Saobraćajna nesreća dogodila se na mjestu na kome je dvadesetak minuta ranije nepoznati vozač porušio više svijetlećih znakova kojima je saobraćaj, zbog radova na autoputu, preusmjeravan u desnu kolovoznu traku.  

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije