Hronika

Legao na ulicu pa ga pregazio rođak

Legao na ulicu pa ga pregazio rođak
Legao na ulicu pa ga pregazio rođak

TESLIĆ - Vid Krunić iz teslićkog naselja Pribinići poginuo je u nedjelju kada ga je pregazio golf, kojim je upravljao njegov rođak Goran Krunić iz istog mjesta.

Iz CJB Doboj su, navodeći inicijale, saopštili da je do ove nesreće, koja se dogodila oko pet časova ujutro, došlo kada je Goran Krunić, idući iz Pribinića prema zaseoku Zlata, autom prešao preko nastradalog.

Uviđaj na licu mjesta obavila je teslićka policija, a po nalogu tužioca juče je obavljena obdukcija tijela.

Patolog Ljubomir Curkić kazao je da su tokom obdukcije konstatovane povrede vrata i grudnog koša.

"Automobil je prešao preko grudnog koša i vrata nastradalog. Poslali smo i krv na analizu kako bi se utvrdilo da li je imao alkohola u sebi", kazao je Curkić.

Mještani Pribinića u šoku i nevjerici kažu da je Vid nastradao svega 200 metara od svoje kuće.

"On je te večeri bio kod komšija, slavili su nešto. Čuo sam i da je Vid malo popio. Nakon fešte krenuo je kući, ali kako očevici pričaju, Vid je u stvari legao na cestu, a u tom trenutku je naišao Goran autom i pregazio ga", kažu mještani, dodajući da su nastradali i čovjek koji je prouzrokovao nesreću u srodstvu.

Prema njihovim riječima, Vid je imao običaj da leži na cesti po nekoliko sati.

"Pored toga što je znao leći na cestu i glumiti da je mrtav, ponašao se i kao saobraćajac. Stane pored puta pa pozdravlja i zaustavlja vozače", ispričao nam je Vidov komšija, koji je želio ostati anoniman.

Kako kaže, uzrok takvog Vidovog ponašanja je ranjavanje za vrijeme rata, pa je s godinama teško obolio.

"Ranjen je u glavu, više puta i operisan, teško je i govorio. U posljednje vrijeme se baš promijenio i vjerovatno je to sve uticalo na njegovo ponašanje", kazao je on, dodajući da su iza Vida ostale supruga i kćerka jedinica, koja se udala, ali je živjela pod očevim krovom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije