Hronika

Ljubavniku koji je popio "vijagru" nije pružila pomoć

Ljubavniku koji je popio "vijagru" nije pružila pomoć
Ljubavniku koji je popio "vijagru" nije pružila pomoć

BANJALUKA – Banjalučka policija protiv S.D. (74) podnijela je Okružnom Tužilaštvu Banja Luka izvještaj zbog krivičnog djela nepružanje pomoći.

Kako je saopšteno iz CJB Banjaluka, policij  je 16. maja prijavljeno da se u Banja Luci u ulici Kragujevačkih i kraljevačkih žrtava, u dvorištu porodične kuće, nalazi beživotno tijelo F.G.

Dodaju da su nakon toga policija i mrtvozornik izašli na teren, te da poslije urađenog uviđaja i pregleda leša nije se mogao utvrditi tačan uzrok smrti. Zbog toga je tužioc naložui obdukcija beživotnog tijela, koja je urađena dan poslije u Zavodu za sudsku medicinu i tom prilikom konstatovano je da je smrt nastupila usljed zastoja rada srčanog mišića.

“Na osnovu prikupljenih dokaza i obavještenja postoje osnovi sumnje da je S.D. iz Banja Luke, počinila gore navedeno krivično djelo, na taj način što, od 14. do 16. maja na navedenoj lokaciji, nije pružila pomoć svom poznaniku F.G. iako je to mogla učiniti bez opasnosti za sebe ili drugoga, kom je prilikom isti preminuo”, stoji u saopštenju CJB Banjaluka.

Mediji su ranije objavili da F.G. umro zbog “vijagre” koju je popio, te da je kobne noći otišao do komšinice S.D. i posljednji trenutak života dočekao je vodeći ljubav sa njom.

 

Vezana vijest:
Banjaluka: Muškarac popio “vijagru”, pa umro tokom odnosa s komšinicom

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije