Hronika

Maloljetnicu u kafani navodio na prostituciju

Maloljetnicu u kafani navodio na prostituciju
Maloljetnicu u kafani navodio na prostituciju

TESLIĆ - Teslićanin,čiji su inicijali D.N, koji je uhapšen zbog navođenja na prostituciju, maloljetnu djevojčicu podvodio je u iznajmljenom ugostiteljskom objektu "Čupo" u Osivici u opštini Teslić, saznaje Srna u policiji Republike Srpske.

Riječ je o nekadašnjoj kafani "Slavuj" koja se nalazi pored regionalnog puta Teslić - Stanari - Doboj.

Maloljetnica, koja je sa područja opštine Doboj, vikendom i danima kada nije išla u školu, kako saznaje Srna, radila je u ovom objektu kao konobarica. Istovremeno ju je D.N. navodio da pruža seksualne usluge.

Policija je na osnovu dojave građane imala saznanja da se u ovom objektu pružaju seksualne usluge za novac. Prije maloljetne Dobojke u ovom objektu na prostituciju je navođena još jedna maloljetnica sa područja Blatnice.

D.N, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je trgovao ljudima radi prostitucije, od februara je, radi lične zarade, navodio maloljetnicu na pružanje seksualnih usluga njemu poznatim licima u ugostiteljskom objektu "Čupo".

Policija je izvršila pretres ugostiteljskog objekta gdje su pronađeni i izuzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

O navedenom slučaju obaviješten je Centar za socijalni rad u Doboju, nakon čega je maloljetnica smještena u sigurnu kuću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije