Hronika

Marko Vasić: Pretukao me izbacivač kojeg sam častio pićem (Foto)

Marko Vasić: Pretukao me izbacivač kojeg sam častio pićem (Foto)
Marko Vasić: Pretukao me izbacivač kojeg sam častio pićem (Foto)

LAKTAŠI - U noćnom klubu "TNT" u Trnu, kod Laktaša, ničim izazvan pretukao me je izbacivač Aleksandar Pepić Pepa, kojeg sam prethodno, zajedno sa ostalim osobljem lokala, počastio pićem, ispričao je juče Marko Vasić (21) iz laktaškog mjesta Glamočani.

Ovaj mladić zadobio je povrede na glavi, vratu i grudnom košu, a kaže da će istrajati na tome da bude obeštećen, jer, tvrdi, Pepić nije imao razloga da ga tuče.

"U 'TNT' smo u noći između subote i nedjelje pošli brat, ja i još trojica naših drugova. Pepa nije dopustio da jedan kolega uđe, jer je nosio trenerku. Ušao sam u objekat i pitao jednog od vlasnika da Pepa pusti moga druga, što je ovaj dozvolio, a kada sam Pepiću to rekao, on ni tada nije odustao. Na kraju se moj drug vratio kući i presvukao se, pa nam se pridružio. Tek kasnije, kada je bio fajront, počele su moje prave nevolje", priča Vasić.

Ovaj mladić pojašnjava da je oko 3.30 muzika ugašena, a on je pozvao konobara da njemu i njegovom društvu, kao i osoblju lokala, uključujući i Pepića, donese još jedno piće, što je ugostitelj i učinio.

"Međutim, našem stolu zatim je prišao Pepa i kazao nam da izađemo napolje. Odgovorio sam mu da sačeka, da popijemo na brzinu, a on mi je rekao da piće nosimo sa sobom. Kazao sam da sam piće platio u lokalu, te da je red da ga tu i popijem. On me je, zatim, bez razloga udario  šakom u glavu, a potom i dva puta koljenom. Desnom rukom me je onda uhvatio oko vrata, i ponovo me šakom udario u nos i lice", prisjeća se sagovornik "Nezavisnih".

Tvrdi da se ne sjeća šta je potom bilo, ali pamti da se pribrao ispred kluba "TNT", te je pozvao konobara, koji je izašao, pa mu naplatio ceh.

Zatim je, kaže pozvao policiju, a ubrzo su došli i ljekari, koji su ga odvezli u Laktaše kako bi mu ukazali prvu pomoć. Naknadno je odvezen i u Univerzitetski klinički centar Banjaluka, gdje su mu konstatovane višestruke povrede.

"Tražiću da me Pepić obešteti, angažovao sam i advokata, jer me ničim izazvan pretukao", tvrdi Vasić.

Da je Pepić reagovao kako nije trebalo ne poriče ni Milan Suručić, vlasnik noćnog kluba "TNT", koji kaže da će taj izbacivač vjerovatno izgubiti radno mjesto.

"Nije imao potrebe da primjenjuje toliku silu i zbog toga će najvjerovatnije biti udaljen s posla", kazao nam je Suručić.

S druge strane, Pepić nam je u telefonskom razgovoru ustvrdio da ne snosi odgovornost za ovaj incident, ali detalje nije želio da iznosi.

"Postoje svjedoci koji će potvrditi da je dečko mene napao prvi, tako da sam se branio. I ja sam povrijeđen. Svoja ovlaštenja nisam prekoračio. Mislim da sam dosta rekao, hvala lijepo", rekao nam je Pepić u telefonskom razgovoru, a zatim je prekinuo poziv.

U CJB Banjaluka potvrđeno nam je da je istraga o ovom incidentu u toku.

Noćne more

Nakon ovog incidenta, po uputnici porodičnog ljekara, Marko Vasić je bio u Domu zdravlja Banjaluka i doktoru specijalisti se, kako saznajemo, požalio da ne može spavati.

"I kad zaspe, sanja premlaćivanje, te se posljedično budi znojan", navedeno je u nalazu, koji je u posjedu "Nezavisnih", a u kojem je specijalista konstatovao da je Vasić promjenljivog raspoloženja, nervozan i slabe volje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije