Hronika

Minov: Vučurević stoji iza pljački pekara

Minov: Vučurević stoji iza pljački pekara
Minov: Vučurević stoji iza pljački pekara

TREBINJE - Dvije pekare Dušana Minova iz Trebinja opljačkane su u noći između srijede i četvrtka, a iza pljački, prema tvrdnjama vlasnika, stoji nalogodavac Slavko Vučurević, trebinjski gradonačelnik.

Iz pekara je, prema riječima Minova, ukradeno po 200 KM. Minov, koji se na prošlim izborima kao Makedonac kandidovao za gradskog odbornika ispred nacionalnih manjina, tvrdi da cilj provala nije krađa, već nastavak prijetnji Vučurevića, koji ga je, kako tvrdi, fizički napao prije dvije godine.

"Šteta nije velika, ovo nije pljačka, već početak nečeg većeg, nečega čime se želim zaplašiti, jer se išlo po nalogu Vučurevića, koji je javno rekao da će me protjerati, da će me ubiti i uništiti", kaže Minov, uz tvrdnje da su to čuli i Vučurevićevi sadašnji koalicioni partneri.

On kaže da je ovo njegova imovina, a ne SNSD-a i da to ne mora imati direktnu vezu s polivanjem prostorija SNSD-a mašinskim uljem. Dodaje da u svemu ipak ima i pomalo osvete, zato što je njegova kćerka, koja na posao čeka pet godina, dobila posao pripravnika upravo od trebinjske opozicije, u kojoj su socijaldemokrate.

"Ja sam im i tada zahvalio, a i sada im zahvaljujem i svim srcem ću se boriti za njih da dobiju izbore", rekao je Minov.

Kaže da Vučurevića, "koji prvenstveno nema adekvatan način izražavanja, i ne priznaje za gradonačelnika zbog njegovih prijetnji, psovanja majke i sličnih uvreda" i da ga se ne boji i stoji iza svojih riječi, tim prije što je najindikativnija stvar u svemu da su pekare u trgovinskim zonama, gdje su preskočene sve okolne radnje, a samo njegove obijene za mizerne svote.

Vučurević nije želio komentarisati tvrdnje Minova, najavljujući da će komentare davati na sudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije