Hronika

Mještani otkrili jezivu tajnu majke - ubice

Mještani otkrili jezivu tajnu majke - ubice
Mještani otkrili jezivu tajnu majke - ubice

FOČA - Mještani su primijetili da je trudna, a potom i da joj se stomak odjednom neobjašnjivo smanjio. Posumnjali su na najgore i tako je cijeli slučaj dospio u ruke policije. Ispostavilo se da su njihove crne slutnje osnovane - svog tek rođenog sinčića udavila je i zakopala!

To je "Nezavisnim" potvrdio izvor blizak policiji, otkrivajući način na koji je policija otkrila strašnu tajnu osamnaestogodišnje Senade Kršo iz fočanskog mjesta Krševina.

Ta majka - monstrum uhapšena je zbog sumnje da je brutalno i hladnokrvno presudila bebi koju je tek rodila.

Svoju strašnu tajnu je uspjela kriti još od sredine avgusta, kada je sinčića donijela na svijet, pa do prije nekoliko dana, kada je cijeli ovaj jezivi slučaj rasvijetljen.

"U toku kriminalističke obrade osumnjičena  je priznala da je 14. avgusta, u selu Krševina, opština Foča, u blizini kuće rodila živo muško dijete i odmah ga udavila, a potom zakopala", saopšteno je iz policije.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Foča, radi ekshumacije i uviđaja prekjuče su na lice mjesta izašli postupajući tužilac, sudski vještak i uviđajna ekipa Odjeljenja kriminalističke policije Stanice javne bezbjednosti Foča. 

"Pronađeni su i ekshumirani ostaci tijela novorođenčeta, koji su vozilom pokopnog društva prevezeni u prosekturu Univerzitetske bolnice  u Foči radi odgovarajućih sudsko-medicinskih vještačenja naloženih od strane tužilaštva", rekli su za "Nezavisne" iz policije.

Tužilac je, kako nam je potvrđeno, odmah naredio prikupljanje niza dokaza, uključujući i ginekološki pregled osamnaestogodišnje djevojke, kao i da se uzmu brisevi iz njene dojke.

"Mnogo toga bi trebalo da bude utvrđeno i obdukcijom tijela nesrećne bebe. Čak i pol treba da se potvrdi, jer je njena tvrdnja da je riječ o sinčiću, ali to nije moglo biti potvrđeno, pošto je tijelo bilo u poodmakloj fazi raspadanja, što je zgrozilo sve koji su prisustvovali ekshumaciji", pojašnjava naš izvor.

 

Čedomorstva koja su sve šokirala

PRIJEDOR

Dragana Grbić iz Prijedora osumnjičena je da se porodila u svojoj kući, a potom je kćerkica koju je donijela na svijet preminula, te je ona tijelo zakopala u koritu rječice Majčevac. To joj je drugo čedomorstvo.

FOČA

Policija iz Foče uhapsila je prije nekoliko godina dvadesettrogodišnju Nerminu Bajrović, koja je ubila svoje novorođenče, a smrt je nastupila usljed većeg broja ubodnih rana u grudni koš i vrat.

KRUPA NA UNI

Daliborka Radulović iz Krupe na Uni osumnjičena je da je ubila svoju tek rođenu djevojčicu, te rekla maloljetnom sinu da je rodila mrtvu bebu i dala mu kesu, u koju je stavila tijelo, rekavši mu da je odnese u šumu.

DOBOJ

U toku je suđenje Vojkani Bogojević (53) iz Trnjana, kod Doboja, optuženoj za ubistvo dvije bebe, koje je rodila njena mentalno zaostala kćerka Sanja (26).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije