Hronika

Mladić poginuo, petoro povrijeđenih

Mladić poginuo,  petoro povrijeđenih
Mladić poginuo, petoro povrijeđenih

RIBNIK - Branislav Ćuk (23) iz Ribnika je poginuo, a pet njegovih prijatelja zadobilo je povrede u saobraćajnoj nesreći koja se desila u nedjelju, u selu Dragoraj, nedaleko kod Ribnika.

Do tragedije, koja se dogodila tri sata poslije ponoći, došlo je kada je Duško Đukić, upravljajući golfom 2, izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa puta.

U ovoj nesreći smrtno je stradao Ćuk, koji je sjedio pozada, a povrede su zadobili vozač Đukić, Rajko Gatarić (23) i njegova supruga Božana (18) Gatarić, te Đurađ i Marko Kevac.

Kako nezvanično saznajemo, nesreći su kumovali klizav kolovoz i neprilagođena brzina.

"Padala je jaka kiša. Vozilo se počelo zanositi i vozač je pokušao ukočiti, međutim, tada su lijevom stranom automobila udarili u bankinu pored puta, te se odbili i uradili u stijenu sa desne strane. Potom su se nekoliko puta prevrnuli, a vozilo je ostalo na krovu", kazao nam je izvor blizak istrazi.

Kako kaže, Ćuk je zadobio teške povrede, a Božana, koja je sjedila na suvozačevom mjestu, izgubila je svijest, dok su ostali ugruvani.

"Iza njih se drugim vozilom kretalo još nekoliko njihovih prijatelja, koji su se odmah poslije nesreće zaustavili, stavili ih u vozilo i odvezli u bolnicu", kazao je naš izvor.

Ćuk je prevezen u Univerzitetsku bolnicu Klinički centar Banjaluka, ali je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda.

Mještani Dragoraja i Previje, odakle je nastradali mladić, su u šoku i nevjerici zbog gubitka mladog života.

"Duško, Rajko i Božana bili su na svadbi negdje kod Mrkonjić Grada. Kada su krenuli kući, otišli su do diskoteke 'Papilon' u Čađavici. Tu su ih čekali Marko, Đurađ i Ćuk, popili su piće i nakon nekog vremena svi zajedno su krenuli kući", ispričao je jedan od mještana, dodajući da su se svi međusobno družili.

On je dodao da je Ćuk bio divan momak, kojeg su svi mještani voljeli i cijenili, a živio je sa majkom Dragicom, jer mu je otac poginuo za vrijeme rata.

FOTO ILUSTRACIJA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije