Hronika

Motociklista poginuo u sudaru sa cirkularom

Motociklista poginuo u sudaru sa cirkularom
Motociklista poginuo u sudaru sa cirkularom

ŠAMAC - Spasoje Mihajlović iz Novog Sela, kod Šamca, poginuo je u stravičnoj nesreći koja se desila u ponedjeljak oko 19 časova na lokalnom putu u mjestu Brvnik, kod Šamca.

Mihajlović je vozeći motocikl suzuki udario u radnu mašinu za sječenje drva, cirkular aran, koju je vozio Marijan Kopić iz Orašja, i na licu mjesta ostao mrtav.

Na radnoj mašini je u momentu nesreće bio i Nijaz Hajdur iz Bijeljine, a njih dvojica su zadobili lakše tjelesne povrede.

Kako nezvanično saznajemo, Mihajlović je motociklom išao prema Novom Selu, a dvojac na mašini u njemu suprotnom pravcu.

"U jednoj krivini motocikl je prešao u suprotnu stranu kolovoza i udario u mašinu te na licu mjesta ostao mrtav", kazao nam je izvor blizak istrazi.

Sve se prema izjavama očevidaca desilo u naseljenom dijelu Brvnika na oko 200 metara od društvenog doma.

"Čuo se jak udar, ali dok smo izašli na cestu, sve je bilo gotovo. Moguće je da je vozač motocikla vozio malo brže te da nije primijetio mašinu koja je išla iz suprotnog pravca", ispričao nam je jedan od mještana koji nije želio da mu navodimo ime.

Inače, kako smo uspjeli saznati, radna mašina koju je vozio Kopić nije bila registrovana, a ni osvijetljena, što je najvjerovatnije doprinijelo izazivanju ove nesreće. Iz Centra javne bezbjednosti u Doboju danas su saopštili kako je tijelo preminulog prevezeno u prosekturu dobojske bolnice, gdje će po naredbi dežurnog tužioca biti izvršena obdukcija, radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

Uviđaj nezgode su izvršili policijski službenici stanice u Šamcu.

Ovo je inače bila samo jedna od mnogih nesreća koja se u ovoj godini desila na putevima u BiH, a u kojoj su učestvovali motociklisti. 

Samo do kraja avgusta je 270 njih je stradalo u saobraćajnim nezgodama, od kojih je 20 poginulo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije