Hronika

Nakon objavljivanja fotografije: Uhapšena osumnjičena za krađu u Banjaluci

Nakon objavljivanja fotografije: Uhapšena osumnjičena za krađu u Banjaluci
Nakon objavljivanja fotografije: Uhapšena osumnjičena za krađu u Banjaluci

BANJALUKA - Pedesetšestogodišnja Banjalučanka, osumnjičena za krađu počinjenu na Autobuskoj stanici u Banjaluci, uhašena je nakon što su njenu fotografiju juče objavili mediji, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

CJB Banjaluka se zahvaljuje medijima i građanima koji su dostavili korisne informacije, na osnovu kojih je istog dana kada je objavljena fotografija, identifikovana osumnjičena za ovu krađu, počinjenu 23. novembra prošle godine.

Na osnovu daljeg operativnog rada banjalučke Policijske stanice Lazarevo, pronađeni su i ukradeni predmeti - torba sa novačnikom, ličnim dokumentima i dio novca, vlasništvo žene koja je pokradena.

"Dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je da se u redovnoj proceduri dostavi izještaj protiv osumnjičene za krađu", saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Policija utvrđuje da li se osumnjičena, eventualno, može dovesti u vezu i sa drugim krivičnim djelima.

"Kroz navedeni događaj i postupanje istaknut je značaj međusobne saradnje i povjerenja između predstavnika medija, građana i policije, što je od izuzetne važnosti u prevenciji, identifikaciji i rješavanju bezbjednosnih problema", ocijenili su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije