Hronika

Nestao Banjalučanin, porodica moli za pomoć

Nestao Banjalučanin, porodica moli za pomoć
Nestao Banjalučanin, porodica moli za pomoć

BANJALUKA - Rodbina i komšije mole građane Banjaluke da im pomognu u pronalasku pedesetčetvorogodišnjeg Banjalučanina Derviša Mujkanović, koji živi u naselju Obilićevo, a već danima nije poznato gdje se nalazi.

Srednjeg je rasta, crn, proćelav i mršav, a slabije hoda. U kući u Ulici Ustanički put, gdje živi, ostavio je mobilni telefon,  a niko ne zna gdje je otišao.

"U pitanju je duševno oboljela osoba. Mole se građani, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestalom da kontaktiraju Policiju ili na broj 065-911-265", rekla nam je komšinica Mujkanovića.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, kazala je da građani, ukoliko primijete ovog muškarca, mogu da se obrate najbližoj policijskoj stanici, ili pozovu broj telefona 122.

"Policijski službenici Policijske stanice Banjaluka - Obilićevo juče oko 17.50 bili su na adresi stanovanja tog lica, a po prethodnoj prijavi komšija da ga nisu već duže vrijeme vidjeli, te će u skladu sa propisanim procedurama preduzeti sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja gdje se to lice nalazi", izjavila je Markanovićeva za "Nezavisne".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije