Hronika

Odborniku DNS-a zapaljen pasat

Odborniku DNS-a zapaljen pasat
Foto: Ilustracija | Odborniku DNS-a zapaljen pasat

ISTOČNA ILIDŽA - Mladenu Lučiću, odborniku DNS-a u Skupštini opštine Istočna Ilidža, u noći između nedjelje i ponedjeljka zapaljen je pasat CC.

Požar je, kako saznajemo, podmetnut ispred zgrade u kojoj on živi, u samom centru ove opštine. Prema saznanjima "Nezavisnih", da mu je auto u plamenu Lučića je juče ujutru, oko 2.20, obavijestio komšija.

Lučić potom silazi ispred zgrade i poziva policiju, koja je došla na mjesto događaja, baš kao i vatrogasci, međutim vozilo je gotovo potpuno izgorjelo, a šteta je totalna.

U izjavi za "Nezavisne" Lučić je potvrdio da mu je vozilo izgorjelo. On ističe da je pasat tih momenata bio parkiran ispred zgrade gdje živi sa suprugom, u Ulici akademika Petra Mandića.

"Što se tiče okolnosti pod kojima se ovo dogodilo, ne bih želio da govorim detalje, da ne ugrozim istragu. Policija je obavila uviđaj, sa mjesta događaja uzela tragove i odnijela na vještačenje", rekao nam je Lučić u telefonskoj izjavi. Ističe da ni sam ne zna zbog čega je njegova imovina napadnuta.

"Živim normalnim životom, u stanu sa suprugom. Diplomirani sam ekonomista i zaposlen sam u svojoj firmi 'Legend'. Odbornik sam u Skupštini opštine Istočna Ilidža. Ne postoji nijedan razlog da mi ovo neko uradi", naglasio je Lučić. Apelovao je na policiju da adekvatno sprovede istragu i pronađe počinioca.

Po saznanjima "Nezavisnih", Lučićev pasat proizveden je 2012. godine, a vrijedan je oko 27.000 maraka.

Ovaj događaj uveliko je šokirao stanovništvo Istočne Ilidže, jer je, kako kažu, riječ o vrlo mirnoj sredini, a šok je utoliko veći jer je požar podmetnut u najužem jezgru opštine.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo potvrdili su nam da je obavljen uviđaj i da se istraga nastavlja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije