Hronika

Opljačkana kladionica u Brodu, jedno lice uhapšeno, za drugim se traga

Opljačkana kladionica u Brodu, jedno lice uhapšeno, za drugim se traga
Foto: N.N. | Opljačkana kladionica u Brodu, jedno lice uhapšeno, za drugim se traga

BROD – Policija iz Broda u petak je zatekla dva nepoznata lica koja izlaze kroz razbijeno staklo ulaznih vrata sportske kladionice Bet live u Brodu, te uhapsila Dragana J. (30), dok se za drugim traga.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, oko 03.30 časova, prilikom obilaska terena policija je uočila ova dva lica koja su zatim i pobjegla, ali je jedan ubrzo savladan.

"Tokom postupanja, uhapšeno je lic Dragan J. (30) iz Broda, dok su pregledom šireg  lica mjesta pronađena koverta i metalna kasa sa novcem koji su izvršioci otuđili i naknadno odbacili", navode iz PU Doboj.

Istog dana, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa izvršen je pretres stana  uhapšenog lica i svih lica koji su tu zatečeni.

"Prilikom pretresa su pronađeni opušci ručno pravljenih cigareta koji svojim izgledom i mirisom asociraju na opojnu drogu", navode iz ove Policjske

Istakli su da je nad uhapšenim izvršena kriminalistička obrada i protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj za krivčna djela teška krađa i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije