Hronika

Opljačkao kuću i vikendicu i opremio svoj objekat

Opljačkao kuću i vikendicu i opremio svoj objekat
Foto: Dražan Pozderović | Opljačkao kuću i vikendicu i opremio svoj objekat

DOBOJ - Srđan Vidović zvani Crvo iz Modriče uhapšen je zbog sumnje da je iz kuće i vikendice na području ove opštine krao namještaj, bijelu tehniku, elektro-motorne uređaje i druge predmete te sve to iskoristio kako bi opremio svoj objekat, saznaju "Nezavisne".

On je, kako saznajemo, ukrao veš mašinu, usisivač, sitni alat, kosilicu za dvorište, dva klima-uređaja, tuš baterije, wc šolje, umivaonike sa ogledalima, te tri kreveta sa madracima.

Sve ove stvari su bile nove, a sve ih je ugradio u svoj objekat, navjerovatnije vikendicu. Sve krađe su bile na području Modriče, a taj objekat koji koriste, gdje je ugradio ukradene stvari, nalazi se na području Doboja.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Doboj, navode inicijale, S.V. su pripadnici Policijske stanice Modriča uhapsili juče, i to zbog sumnja da je krivična djela teška krađa počinio tokom aprila.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Doboj, ukradeni predmeti su pronađeni i biće vraćeni vlasnicima nakon okončanja postupka.

"Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Modriči i Osnovnog suda u Doboju službenici su izvršili pretrese na dvije lokacije na području Modriče i području Doboja koje koristi ovo lice i tom prilikom pronađeni su predmeti koji potiču iz ovih krivičnih djela", dodali su iz policije.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv S.V. će Okružnom tužilaštvu Doboj bitće dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije